Judith Donders

Uitgangspunten van mijn werk:
 
Mijn werk bestaat uit vrije objecten van steen, brons, keramiek en staal of een combinatie hiervan.

Ik werk meestal naar een thema in series. Ik geef het thema een eigen verhaal mee, wat de kijker kan ontdekken, waarin de kijker kan verdwalen, ik laat normale dingen zien die bij nadere beschouwing niet zo normaal zijn als ze lijken.

Ik wil in mijn werk weergeven wat ik tegenkom op mijn weg, dat wat mij raakt vorm proberen te geven met een inhoud. Mijn beelden een verhaal mee te geven, het onzichtbare zichtbaar maken niets is zomaar alles heeft een reden. In de vorm zoek ik de eenvoud, in de bewerking zit alle ballast.

In mijn beelden wil ik ook ruimte geven voor jou eigen verhaal, je eigen invulling hieraan geven.

Wilt U meer informatie over mijn werk klik dan op ‘contact’ op deze website. Vult u het formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.